Fruktsnacks: banan + bringebær

Banan og bringebær er en av de beste kombinasjonene jeg vet om! I grøt, i bananbrød, i smoothie og som en veldig enkel fruktsalat slik som her. Dette tipset er neeeesten for enkelt til at jeg kan skrive et eget innlegg om det, men ettersom det er så utrolig godt er det verdt å dele! Så her kommer en superenkel kombinasjon som passer perfekt i varmen♥

Banan inneholder rikelig med fiber, kalium og gode karbohydrater og metter godt. Jeg foretrekker å bruke modne bananer (med masse brune prikker på skallet) ettersom disse er søtest og myke og gode i konsistensen. Bringebær er rike på vitamin C og mangan og inneholder også en del vitamin K. Kokossukkeret er prikken over i'en ettersom den gir en karamell-aktig smak som gjør seg godt sammen med banan.

Oppskrift

Bananer, jeg pleier å bruke ca 3 stk
Ferske bringebær eller tinte frosne bringbær, ca 2 dl
Et par ts kokossukker

1. Kutt bananene i skiver og ha dem i en skål.
2. Strø litt kokossukker på toppen.
3. Topp med bringebær.
4. Nyt!Håper det smaker!

Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trude Fjugstad

Trude Fjugstad

21, Oslo

Bor i Oslo med samboer og hund, og studerer veterinærmedisin. Over snittet interessert i ernæring og å lage sunn og god vegansk mat. Praktiserer ashtanga yoga, og prøver å løpe litt innimellom. Målet mitt er å inspirere andre til å spise mer grønt, finne ekte matglede og ta vare på egen helse!

Kategorier

Arkiv

hits